Menu Sluiten

Introductie

Wie zijn wij?

De voorganger van AyniNed maakte ruim 20 jaar, als steunfonds, deel uit van de Stichting Triodos Foundation.

De hoogste tijd om onze vleugels uit te slaan en vanaf 12 april 2021 zelfstandig onze activiteiten voort te zetten. De oorspronkelijke doelstelling blijft daarbij onverminderd van kracht.

Net als voorheen willen we samen met u, veelal in samenwerking met de professionals van Asociación Aynimundo en Plataforma Urbana in Lima [PE], bijdragen aan de activiteiten van onze doelgroepen.

RSIN 862499975

KvK-nummer 82513236

SBI-code 94997

Aynimundo Nederland is een          Algemeen Nut Beogende Instelling [ANBI]

Bankrekening 

NL39 TRIO 0320 2170 94

Wat is onze missie?

AyniNed ondersteunt initiatieven gericht op het verbeteren van de leefomstandigheden en maatschappelijke integratie van kansarmen in de samenleving in het algemeen en kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke of verstandelijke beperking in het bijzonder.

Initiatiefnemerschap en ondersteuning vanuit de doelgroep is daarbij een essentiële voorwaarde. De zorg voor natuur en milieu staat daarbij centraal.

Wat is onze visie?

AyniNed tracht haar doel te verwezenlijken door 

  • gelden in te zamelen en die, via organisaties waarmee wordt samengewerkt, beschikbaar te stellen aan doelgroepen voor het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van activiteiten en projecten die bijdragen aan het doel.
  • het via vertegenwoordigers van doelgroepen materieel en immaterieel ondersteunen van organisaties en projecten door het beschikbaar stellen van gelden, materiaal en/of vrijwillige arbeid waarbij participatie, zelfwerkzaamheid, omgevingsbewustzijn en ecologie essentiële randvoorwaarden zijn voor duurzaamheid en menswaardigheid van deze activiteiten of projecten.