Menu Sluiten

Organisatie en contactgegevens

Het bestuur bestaat uit drie leden en een adviseur. Zij ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden maar hebben desgewenst wel recht op een vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten.

Daniëlle DE NIE, voorzitter

Daniëlle is in het dagelijkse leven directeur van de Stichting Wij.land. Tijdens en na haar studie fysische geografie heeft zij veel ervaring opgedaan met duurzaam landgebruik in Zuid-Amerika waaronder Columbia en Ecuador. Participatie van de lokale gemeenschappen was daarin de rode draad. In 2005 bezocht ze voor het eerst Aynimundo in Peru. Daar zag ze hoe een kleine organisatie een hele grote bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de leefomstandigheden in de kansarme delen van de stad, juist door de veranderkracht en motivatie van de bewoners centraal te zetten.

Wouter JOOP, secretaris / penningmeester

In het dagelijks leven is Wouter directeur van zorgboerderij De Marsen. Daarnaast was hij tot voor kort ruim 20 jaar actief betrokken bij de problematiek van de AyniNed doelgroep als contactpersoon binnen een steunfonds van de Stichting Triodos Foundation, de voorganger van AyniNed. Hij levert als voorzitter zijn bijdrage aan de uitbouw van Aynimundo Nederland tot een volwassen stichting.

Luud SEUREN, adviseur ICT-zaken

Luud is sinds kort gepensioneerd. IHij heeft lange tijd in de ICT van laboratoria gewerkt. Omdat hij al vanaf mijn 20e het idee had om minderbedeelde mensen te helpen, met name in derdewereldlanden, is hij uiteindelijk op zoek gegaan naar een organisatie en vond via Daniëlle Aynimundo. Vanaf augustus 2022 is hij aangetreden als adviseur voor ICT-zaken, zoals website en mailings ten behoeve van fundraising. 

Bankrekening

U kunt uw gewaardeerde bijdragen overmaken op bankrekeningnummer 

NL39 TRIO 0320 2170 94
ten name van Aynimundo Nederland te Rotterdam

Onze Stichting is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende instelling [ANBI]

Bekijk ook onze peruaanse website

Correspondentieadres

Stichting Aynimundo Nederland

Westfriesedijk 36-C

1749 CT Warmenhuizen